allbasarabean.ro

Activitati

Noul Consiliu Director la OSLB Alba!

Vineri, 6 Decembrie 2015, au avut loc alegerile noului Consiliu Director în cadrul OSLB Alba Iulia, precum și a noilor coordonatori de departamente. Alegerile s-au desfășurat prin vot egal, direct și secret în conformitate cu statutul în vigoare al organizației. Derularea alegerilor a fost supravegheată de către o comisie specială, numită de Consiliul Director, care a făcut publice rezultatele alegerilor și numărul de voturi obținute de candidați.

Este îmbucurător faptul că la funcțiile de coordonatori de departamente au candidat și studenți de anul I, ceea ce relevă că organizația se regenerează, capătă noi forțe, aptitudini și energii, iar foștii coordonatori sunt gata să-și împărtășe experiența cu noii aleși și să-i ghideze în exercitarea atribuțiilor ce le revin. Cu toate că, pentru unii a fost prima dată când au candidat pentru o funcție, nu s-au lăsat învinși de teama că nu au experiență și că nu vor fi capabili să facă față noilor cerințe. Ci, dimpotrivă, înarmându-se cu îndrăzneală și fermitate, au conștientizat cu ușurință că aceasta e o posibilitate extraordinară de a-și dezvolta anumite abilități pe care nu le vor însuși la facultate și de care vor avea nevoie pe viitor.

După numărarea buletinelor de vot, Comisia Electorală a anunțat următoarele rezultate: pentru functia de președinte a fost ales Chiril Pînzaru, Ion Zmuncilă a ocupat postul de vicepreședinte, Cațer Diana – secretar pentru al doilea mandat consecutiv și Vlada Panfili – trezorier. Deasemenea, la funcțiile de coordonatori de departamente au fost aleși:

Igor Golban – Coordonator departament IT;

Dina Lipovan – Coordonator departament Resurse umane;

Victor Lazări – Coordonator departament Sport;

Stoianov Gheorghe – Coordonator departament Mass-media;

Le urăm sincere felicitări noilor membri ai Consiliului Director, cât și noilor coordonatori de departamente, mult succes și cât mai multe realizări de-a lungul activității.

Mai puteti citi si:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*