allbasarabean.ro

Cronologie

Nou Consiliu Director la OSLB Alba!!!

Voteaza Vineri, 20 martie 2015, au avut loc alegerile noului Consiliu Director în cadrul OSLB Alba Iulia, precum și a noilor coordonatori de departamente. Alegerile s-au desfășurat prin vot egal, direct și secret în conformitate cu statutul în vigoare al organizației. Derularea alegerilor a fost supravegheată de către o comisie specială, numită de Consiliul Director, care a făcut publice rezultatele alegerilor și numărul de voturi obținute de candidați.

Este îmbucurător faptul că la funcțiile de coordonatori de departamente au candidat și studenți de anul I, ceea ce relevă că organizația se regenerează, capătă noi forțe, aptitudini și energii, iar foștii coordonatori sunt gata să-și împărtășe experiența cu noii aleși și să-i ghideze în exercitarea atribuțiilor ce le revin.

După numărarea buletinelor de vot, Comisia Electorală a anunțat următoarele rezultate: Buzenco Alexandru a fost ales în funția de președinte pentru al doilea mandat consecutiv, Cotruță Rodica și Ecaterina Marin au ocupat postul de vicepreședinte, Cațer Diana – secretar și Natalia Fondos – trezorier. Deasemenea, la funcțiile de coordonatori de departamente au fost aleși:

VoteazaMalai Mihai – Coordonator departament IT;

Cozma Ion – Coordonator departament Organizatoric;

Afanas Natalia – Coordonator departament Resurse umane;

Melenti Evghenii – Coordonator departament Proiecte;

Dobrea Iulian – Coordonator departament Sport;

Stoianov Gheorghe – Coordonator departament Mass-media;

Le urăm sincere felicitări noului Consiliu Director, cât și noilor coordonatori de departamente, mult succes și cât mai multe realizări de-a lungul activității!

Stoianov Gheorghe.

Mai puteti citi si:

Un comentariu

  1. Kosmos21 martie 2015 at 15:10Reply

    Vechiul nou presedinte… :D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*